Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller for yderligere information.

​Vi tilbyder

For os er det vigtigt at vi holder for øje, de behov, ønsker og krav vores kunder stiller os. På den måde for vi skabt et stærkt tillidsbånd, som vil være fundamentet for gode resultater. Skabelsen af værdi for vores kunder er derfor pejlemærket for alt, hvad vi foretager os.

Vi er et firma i konstant udvikling. I dag har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere og interessenter. Vi koncentrerer os om vores kernekompetencer og stræber hele tiden efter at blive bedre for, at kunne bistå vores kunder på bedst mulige vis.

Derfor arbejder vi løbende på at højne vores serviceniveau og udvikle vores ydelser, i takt med vores kunders behov. Ydermere er kunden selvfølgelig i fokus, og vores mål er at opfylde Deres personlige ønske.

Vi udfører mange forskellige opgaver, vores primære beskæftigelse er: belægning, jord og beton. Vi kan også udføre kloak arbejde, dog i samarbejde med en autoriseret kloakmester da vi ikke selv er autoriseret. Vi udføre også andre opgaver som: opsætning af hegn, rullegræs, klipning af hække, mindre træfældning og indendørs mure arbejde som fx badeværelse osv.

Så hvis haven skal have den helt store omgang eller bare en lille kærlig hånd, eller huset skal have nyt gulv eller klinker, så er det os du skal ringe til.

Hvis De skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf.:  61 46 47 88 eller skriv os en mail under: kontakt.

Bestil​ tilbud - uforpligtende

Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med jeres projekt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os i dag:

61 46 47 88

Send os en e-mail:

info@ndhb.dk

Firma info

NDH Entreprise

CVR: 33548966

Adresse info

Hestehavevej 13, ​4683 Rønnede